Despre salon

Varvara Nails Academy este cea mai bună școală pentru viitorii Nail Artists dar și cel mai relaxant Nails Salon, gândit special pentru ca fiecare clientă să se simtă răsfățată la fiecare vizită.

Echipa de specialiști, pregătită cu multă atenție de către Vera pentru a putea oferi calitatea cu care și-a obișnuit clientele în ultimii 10 ani de activitate, este mereu gata să ofere cele mai bune servicii clientelor Vera Nails Academy.

Împreună cu Vera, echipa Varvara Nails Academy face ca visurile clientelor să devină realitate. În fiecare zi, cele mai frumoase unghii, cu schimbarea arhitecturii unghiei sau nu, Migdală rusească, Migdală Slim, French de interior, Babyboomer, Ultra Slim sau poate doar o manichiură simplă, devin realitate sub mâinile dibace ale echipei Varvara Nails Academy.

De peste 10 ani româncele își pun încrederea în Vera și își lasă unghiile pe mâinile ei. De peste 10 ani clientele vin și revin aici mereu pentru cele mai frumoase, rezistente și interesante unghii. De peste 10 ani Vera inovează și aduce în salonul său cele mai noi tehnicii, cele mai noi tendințe și cele mai noi modele. De peste 10 ani clientele Verei devin prietenele ei și fac parte din marea familie Varvara Nails Academy.

Te așteptăm și pe tine să fii cu adevărat răsfățată și să ai cele mai frumoase unghii, unghiile despre care toată lumea te va întreba și pe care toată lumea le va admira!

Meniu